RE: Battlezone problems

From: Hendrix, Jeff <Jeff_Hendrix_at_Maxtor.com>
Date: Mon Oct 25 2004 - 11:28:32 EDT

This is really starting to confuse me.
The sound enable line is high at all times (during play and attract mode)
When I trigger my scope on the output latch line of the latch at M2, the input for the sound enable line (EDB5) is high (again during play and attract). But EDB5 is not stuck because there is activity on it at other times.
To me this seems like the problem would have to be in code, but I don't get any errors when I put the game in test mode.

Any other ideas what I could check?

-----Original Message-----
From: owner-vectorlist@vectorlist.org [mailto:owner-vectorlist@vectorlist.org] On Behalf Of Hendrix, Jeff
Sent: Monday, October 11, 2004 3:15 PM
To: vectorlist@vectorlist.org
Subject: RE: VECTOR: Battlezone problems

I haven't had time to check my machine, but after looking at the schematics for a while I think the "sound enable" line must be stuck on (maybe a bad ls273 at M2). I'm also making an assumption that there is sound always coming from the pokey and it's just muted at the 4066 at L4. If someone has a chance, could you check if there is a signal coming from pin 37 of the pokey when the game is in attract mode. (or jump across pins 10 & 11 of L4, which would allow any sound to pass to the amplifier)

-jeff

-----Original Message-----
From: owner-vectorlist@vectorlist.org [mailto:owner-vectorlist@vectorlist.org] On Behalf Of vernimark
Sent: Sunday, October 10, 2004 7:37 PM
To: vectorlist@vectorlist.org
Subject: RE: VECTOR: Battlezone problems

Jeff, what about your BZ? Does it work now?

> -----Original Message-----
> From: owner-vectorlist@vectorlist.org
> [mailto:owner-vectorlist@vectorlist.org] On Behalf Of vernimark
> Sent: venerdý 1 ottobre 2004 4.22
> To: vectorlist@vectorlist.org
> Subject: RE: VECTOR: Battlezone problems
>
>
> If 244 works fine it could be the same problem I had with Star Wars
> Coin ground must be short-circuited with general ground and all ground
> and rtn pins on both connectors must be short-circuited with the
> ground (i.e. pins N and 12 on vector generator PCB) Marco
>
> > -----Original Message-----
> > From: owner-vectorlist@vectorlist.org
> > [mailto:owner-vectorlist@vectorlist.org] On Behalf Of Hendrix, Jeff
> > Sent: giovedý 30 settembre 2004 14.57
> > To: vectorlist@vectorlist.org
> > Subject: RE: VECTOR: Battlezone problems
> >
> >
> > I was looking at that last night. The signal is good to the inputs
> > of the 74244, but I didn't take the time to get a 2nd probe and
> > trigger on the chip select to see how the output behaves. The test
> > switch does work correctly, and it goes through the same 74244. And
> > the dip switches work correctly, so the bus is fine.
> >
> > -jeff
>
>

---------------------------------------------------------------------------
** Unsubscribe, subscribe, or view the archives at http://www.vectorlist.org
** Please direct other questions, comments, or problems to chris@westnet.com

---------------------------------------------------------------------------
** Unsubscribe, subscribe, or view the archives at http://www.vectorlist.org
** Please direct other questions, comments, or problems to chris@westnet.com

---------------------------------------------------------------------------
** Unsubscribe, subscribe, or view the archives at http://www.vectorlist.org
** Please direct other questions, comments, or problems to chris@westnet.com
Received on Mon Oct 25 11:28:43 2004

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : Mon Oct 25 2004 - 18:50:00 EDT